Post Perbaru

Buat penjawat awam:Bayaran gaji Januari 2012 berdasarkan SSMAssalamualaikum wbt.
 
 
Duhai penjawat2 awam sekelian.. jom baca ni ada sikit makluman pasal gaji.... ngeeee~ marah ke suka?..baca dululah ekkk


 ehem ehem

KUALA LUMPUR: Pembayaran gaji penjawat awam bagi bulan Januari yang akan dilakukan pada 16 Januari ini sempena perayaan Tahun Baru Cina, adalah berdasarkan gaji Sistem Saraan Malaysia (SSM).
Menurut satu kenyataan Kementerian Kewangan hari ini, perbezaan gaji penjawat awam yang memilih opsyen Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) akan dibayar pada 31 Januari ini.

“Pembayaran gaji SBPA tidak dapat dilakukan sepenuhnya pada 16 Januari 2012 berikutan keputusan kerajaan untuk melanjutkan tempoh opsyen SBPA dari 31 Disember 2011 kepada 15 Januari 2012,” menurut kenyataan itu.

Menurut kenyataan itu, pembayaran gaji bulanan di bawah SBPA akan dibuat seperti biasa mengikut jadual mulai Februari. – BERNAMA


 
Ahah~ amacam semua.... nak gi jalan2 ke sempena CNY?... ehehe ..toksah lah kot no.. pasai gaji lebat tak on lagi ..... k..

Takpa... lambat dapat maknanya lambat habis... ye dak... btw semoga bergembira.. semuagedebushhhhhhhhh~ happy cainis new year~Sekian WasalamTerima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~Like kalau suka

Tiada ulasan:

Sponsor