Post Perbaru

Tukar shoutbox yang Percuma





Assalamualaikum wbt
Heboh baru2 ini pengumuman dari pihak shoutmix  yang mendukacitakan semua pengguna shoutmix termasuklah saya


Semua orang Perasan ada Important Notice kat atas shoutmix...Itu merupakan pengumuman yang saya bgtau tadi



Perkhidmatan percuma yang disediakan oleh pihak SHOUTMIX akan berakhir  pada 31.12.2011 ni.... So korang dah decide nak gantikan dengan shoutbox baru tak?

Saya malas nak fikir panjang.. kenapa, mengapa, siapa etc... so saya pun tukarlah dari shoutmix kepada cbox.... tak kisahlah cbox ni best atau tidak as long saya masih berhubung dengan rakan2 blogger ...Ada tak yang menghadapi masalah nak tukar? I mean tak tahu camana nak tukar..............
 
Jom saya tolong.........    Mula2...klik cbox punya web dulu...lepas tu klik dekat perkataan

get your own  FREE cbox now
 macam ni


Korang kena sign up ~ macam biasa


lepas selesai masukkan semua data yang diminta.... klik dekat perkataan

Create my Cbox

Seterusnya sign in dan masukkan password yang korang dah pilih tadi...dan klik..... wokeyyyyy..... mudah jo kan  \(^_^)/

 Again korang isi pulak account details macam kat atas...dan kemudian apply .... Apa lagi nak kena buat lepas tu ekkkkk? korang nak kena ambik ambik kod kan? lepas ambik kod korang kena install kod tersebut....


So ikut guide yang dah diberi dalam CBOX tersebut.... masukkan dalam blog korang...mudahkan...


So sekarang korang dah dapat shoutbox baru....... ~weeeeeee~

Dah tak yah pening2 lagi lepas ni... so itu saja yang saya tau.... harap dapat membantu korang semua....daaaaa... jumpa lagi   V(>__<)/

Sekian terima kasih


Terima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~Like kalau suka

1 ulasan:

c'axoera berkata...

hehehehe abt time tu tukar hehehe

Sponsor