Post Perbaru

Tak dapat bantuan RM500 pun tak pa sob sob



Assalamualaikum wbt
 
Yuhuuuu.... gud morning dan apa khabar warga 1 Malaysia?   \(^__^)/...
 
Saya ok ja... erm korang dah Isi borang bantuan RM500.00? dah? bagus, bagus......Saya tak dapet nak apply sebab pendapatan isi rumah melebihi Rm3000.00 ~ adeh~
Tapi x pa.... bukannya apa x dapat bantuan saya still boleh buat income... camana ? hehe

Camni......tadaaaaaaaaaaaaa~







Dengan adanya mesin fotostat saya bolehlah cari side income sekarang..................... wooooo memang masyuklah..hari2 orang datang nak potocopi ic dan slip gaji...hahahhaha~ masih meriah ..dapat collect sikit pendapatan.... tambahan lallalalalala~ alhamdulillah

sambil2 tu layan pulak makan jajan






dan... dan... dan....Layan blog...






memang sangat happy ~lalalala~

Soalan: Korang dapat tak rm500.00 .... angkat tangan.... Ha! ramainya.... huhuhuhuhuhu
Ahah.. ada satu lagi soalan... ermmm korang happy ke tidak hari ni? kalau happy klik sini kalau tak happy plak klik sini.... amacam... sekarang dah happy  
 
Kalau korang rasa comel atau hensem plak klik sini
 
  \(>___<) V thanks tau kat korang semua...


Sekian Wasalam




Terima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~Like kalau suka

2 ulasan:

Zaza Fakharuldin berkata...

gile sedap twisties ! !

IeQa_saRangHaE berkata...

makanan segera tidak patut kak yon mkn.. Tada khasiatnya he3

Sponsor