Post Perbaru

Penjelasan kesilapan oleh Ernst& Young di AIM 2011


Assalamualaikum wbt.

Serah trofi

Teruk RIM kena hentam, begitu juga dengan juru audit dalaman yang telah dipersalah oleh hampir semua rakyat Malaysia...sabar,sabar... mereka juga mesti ada penjelasan yg sewajarnya.... Saya rasa keterlaluan bila semua orang marah2 macamlah mereka merosakkan sebuah negara ....heh~  ...kan ke kategori lain semua tak silap... selama ni AIM tak ada buat silap pun.. inilah buat julung2 kalinya berlaku kesilapan.. bukan ke mereka juga manusia biasa yang bisa melakukan kesilapan..Besar atau kecil bukan isunya...sudah,sudahlah ya jangan marah.. kot, kot esok lusa kita pulak buat silap dan ALLAH buka pekung kita dan di malukan di khalayak ramai pulak..So kat bawah ni surat dari Ernst& Young..dan surat tersebut menjawab akan kekecohan yang berlaku


Sila besarkan untuk bacaan yang lebih jelas

Nota kuku:Saya tak minat sangat hiburan, Tapi kali ni entry pasal hiburan pulak yang keluar...huhuhuhu

Wasalam



Terima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~Like kalau suka

1 ulasan:

mama aini berkata...

assalamualaikum cik strawberi..mama setuju, kita hanya manusia biasa tak lari dari kesilapan..hu2x..maafkan lah kesilapan diaorg tu..thanks cik SB..

Sponsor