Post Perbaru

Juadah hari Raya

Assalamualaikum wbt.

Salam Aldiladha...kepada semua..(Senyum sopan).Kelmarin puasa tak?  Banyak ke daging korban yang korang boleh tapau? Tak banyak pun x pa.. takut membazir ..dan lagi daging korban sebenarnya lagi afdal untuk golongan miskin...so kalau korang dapat banyak baik sedekahkan kepada orang jarang dapat makan daging pada hari biasa


K...  Untuk hari ni ,saya tak banyak sediakan juadah.... cuma buat ketupat dan aiskrim jelly ja..... erm budak2 suka jugak sbb kata mereka ~ deleces~ (yalah sangat) betul, betul memang sedap tau.. rugi korang x datang rumah saya

Untuk korang yang x boleh rasa kesedapan juadah saya.. apa kata korang layan gambar ni......



Jelly strawberry yang baru siap dimasak... lepas tu baru tambah aiskrim... mudah dibuat dan semestinya sedap sekali


Ini pulak Cappucino Jelly..tidak kurang sedapnya


Petang karang,nak layan fotoshot  raya ..... (bajet macam selebriti )



Nota kuku: Spoil betul hari ni.... intenet slow macam  siput sedut..... loading gambar pun sikit punya lama  adeh.....


***************************************





Terima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~Like kalau suka

3 ulasan:

Juliet_iRa~" berkata...

rajinnya buat jelly..:D

salam aidiladha..:D

pss : jom join my GA! dpt ole2 CAMERON tau!:))

Juliet_iRa~" berkata...

xtau nak buat camne yea?

ada facebook tak?

kalo ada blh join, kalo xda..xboleh la..

pergi tekan 2 link y ada tu..then LIKE 2-2 link..

lepas tu comment entry sy, tgglkan maklumat y sy nak..

thats all..

NURUL ASHIKIN berkata...

thanks ira.. akak dah join

Sponsor