Post Perbaru

Inovasi terkini Peralatan di Rumah

Assalamualaikum wbt

Tengah buat apa tu? Tentu ada yang sibuk kat rumah terutamanya para isteri untuk menyediakan keperluan suami dan anak2...Waduh~ kenapa korang susah2? Apa kata korang 'cek it daud'...produk inovasi baru yang akan membantu mengurangkan beban kerja korang kat rumah....Bukan apa..selain memudahkan kerja korang ianya dapat menjimatkan masa...kejap gi nak pi ofis pulakkan..
So ples 'roll vt ehek'



snap foto jarak jauh sendiri


errr..senang korang tahu berapa saiz pinggang..stylo kan siap ada ukuran kat pinggang..sure ada yang senyum2 monyet kat korang nanti

Ha~ yang ni pulak memudahkan korang berada di kawasan masing2...Tak perlu gaduh2

Wah ~ yang ni mesra pengguna..time tido lampu terpadam buka ja mata terus lampu pun switch on..mudahkan, disamping jimat elektrik

Tangga yang ada multi fungsi...boleh jadi tangga boleh jadi tempat simpan kasut..2 dalam 1..jimat ruang

Bancuh teh dan bakar roti dalam satu masa

Sesuwai sangatler kepada para penyanyi dalam bilik air

Ha tengok...mudahkan

Korang salam ja terus pintu terbuka..maknanya semua orang boleh masuk dalam rumah korang...wink wink

Ish ish kerusi yang rajin membaca


sweetkan

Yang ni plak korang fikirlah sendiri apa faedahnya kat korang

Gelas yang boleh tolong cuci kotoran...peh!

Kalau korang stress boleh guna mug ni

Ahah~ mudah nak bakar ikan ..ala2 tradisioal gitu kau~

Payung kapel


Comelkan dia...siap tolong bukakan penutup botol kat korang

Pilih,pilih,pilih..... murah,murah....

Sekian Wasalam

Terima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~Like kalau suka

1 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

Follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Sponsor