Post Perbaru

Betul ke Blackberry Messenger Bahaya?


Assalamualaikum wbt.


  • Terdapat persamaan dalam kes mereka iaitu jenis telefon bimbit yang digunakan iaitu BLACKBERRY

  • BLACKBERRY adalah gajet yang sangat tidak selamat (pada pendapat sayalah)....Macammana hal macam tu boleh jadi? Baik guna handfon cap ayam.. ha! lebih mudahkan~So hari ni saya googlekan ~ apa itu BBM atau BLACKBERRY MESSENGER


  • Ini lah yang saya temui.. klik sini..so korang baca dan fikirkan sejauh mana blackberry selamat atau tidak... untuk mereka yang mempunya blackberry please drop ur comment about this entry..so dapatlah kita share sama2 ya
Sekian wasalam



Terima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~Like kalau suka

2 ulasan:

Bro Ahmad berkata...

tak minat hp tu..iphone 4s ok la XD

Lia Irdelia berkata...

saya pakai hp dulu kala jerk..
hehehe

Sponsor