Post Perbaru

11.11.11

Assalamualaikum wbt.


Cantik noh tarikh ni.... lepas ni 12.12.12 dan lepas tu lagi x dak dah tarikh yang secantik ini.....takkan 13.13.13...pulak?  errrrrk~ memang takla~

 Mesti ramai yang kawin besok..... dewan musti dah fully booked..ada ke yang dapat jemputan besok? Kalau ada merasalah korang makan nasi minyak besok ~ sob sob

Kalau ada yg sambut hari lahir esok saya nak ucapkan selamat tambah umur.....kalau ada baby lahir esok... mesti parent dia akan happy over dosskan pasai tak pasai2 dapat tarikh cun..... Tapikan mana2 tarikhpun tak kisahlah sebenarnya.. saja kita ja yang syok lebih


Yang pasti besok memang x cuti.. jangan lupa pi keja yer... OKlah off dulu Sekian

Wasalam

Terima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~Like kalau suka

2 ulasan:

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau haha

NURUL ASHIKIN berkata...

terima kasih

Sponsor